"Benim iki büyük eserim var; biri Türkiye Cumhuriyet'i diğeri Cumhuriyet Halk Partisi."

Belediye Başkanları Çalıştayı | Van

Seyit Torun

CHP CHP Parti Meclisi Üyesi | Ordu Milletvekili

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkanları Çalıştayı’nı 27-28-29 Mayıs 2022 tarihlerinde kadim kentlerimizden olan Van’da düzenleyeceğiz. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında hem belediye başkanlarımızla görüş alışverişinde bulunacağız hem de Vanlı vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz.

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkanları Çalıştayı’nı 27-28-29 Mayıs 2022 tarihlerinde kadim kentlerimizden olan Van’da düzenleyeceğiz. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında hem belediye başkanlarımızla görüş alışverişinde bulunacağız hem de Vanlı vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz.

Hatırlanacağı gibi, bir önceki çalıştayımızı Aralık 2021’de Kayseri’de gerçekleştirmiştik. Bu haftaki yazımda sizlere önümüzdeki günlerde Van’da düzenleyeceğimiz çalıştay programı hakkında bilgi vermek istiyorum.

Programımızın ilk günü 27 Mayıs’ta 248 belediye başkanımız gruplar hâlinde Van’ın tüm ilçelerine dağılarak vatandaşlarımızla buluşacak. Belediye başkanlarımız hem kendilerini Van halkına anlatacak hem de vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyecek.

Çalıştay programımız 28 Mayıs Cumartesi sabahı Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun açılış konuşmasıyla başlayacak. Çalıştayımızın ana gündemi yaklaşan seçimler olacak. Önce genel merkezimizin seçim hazırlıklarını belediye başkanlarımıza anlatacağız. Ardından, belediye başkanlarımızın görüş ve önerilerini dinleyeceğiz. Seçime giden süreçte atacağımız adımları belediye başkanlarımızla birlikte ele alarak değerlendirmelerde bulunacağız.

Belediyelerimizin üç yıllık çalışmalarını ve önümüzdeki iki yılda yapılması gerekenleri toplantılarımızda detaylı olarak konuşacağız. Program kapsamında alanında uzman isimlerin katılacağı bir panel düzenleyeceğiz, farklı görüş ve düşünceleri öğrenme fırsatı yakalayacağız. İki ayrı oturumda Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında belediye başkanlarımızla değerlendirme forumları düzenleyeceğiz. Bu kapsamda belediye başkanlarımızın çalışmalarını, karşılaştıkları sorunları ve beklentilerini dinleyeceğiz. Çalıştay programımız pazar günü Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun kapanış konuşmasıyla sona erecek.

248 belediye başkanımızla birlikte Van’da olmanın, Vanlı vatandaşlarımızla buluşmanın heyecanını şimdiden yaşıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak ülkemizin her köşesine giderek vatandaşlarımızla buluşuyor, onların sorunlarını dinliyor ve çözüm önerilerimizi anlatıyoruz, anlatmaya da devam edeceğiz.

Belediye başkanları toplantılarındaki ana amacımız, belediyelerimizin başarılı hizmetlerine katkı sunmak ve seçime giden süreçte ortak aklı hep birlikte ortaya koymak. Önümüzdeki süreçte belediyelerimizin başarılı çalışmalarını artırmanın ve daha fazla insanımızın gönlüne girebilmenin gayreti içinde olacağız.

Siyasi iktidarın tüm baskılarına, engelleme girişimlerine rağmen bizim belediyelerimiz vatandaşların yanındaki sağlam duruşunu sürdürecek. Bugüne kadar her ne olumsuzluk yaşarsak yaşayalım, şikâyet etmeden ve mazeret üretmeden halkımızın yanında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz.


Önerilen Haberler